Cluj Furtuna : Towadxjht0ek M - Și alte străzi din capitala transilvaniei au fost …

Cluj Furtuna : Towadxjht0ek M - Și alte străzi din capitala transilvaniei au fost …. Furtuna din cluj, cauzată de caniculă. Noi imagini după furtuna violentă de aseară. În doar câteva minute, vijelia a îndoit și a rupt copaci, iar un. Municipiul a fost sub cod portocaliu de vreme severă, cu vijelie puternică, grindină, descărcări electrice și averse. Vântul a suflat atât de puternic încât a distrus acoperișuri și terase și a doborât copaci.

Și alte străzi din capitala transilvaniei au fost … O furtună puternică a lovit clujul duminică seară. Vântul a suflat atât de puternic încât a distrus acoperișuri și terase și a doborât copaci. De asemenea, copacii au fost smulși din rădăcini de vântul puternic, căzând peste mașini sau rupând cabluri electrice. De asemenea, vântul puternic a smuls elemente de acoperiș la.

Lvadcc Tu6z2wm
Lvadcc Tu6z2wm from www.antena3.ro
About press copyright contact us creators advertise developers terms privacy policy & safety how youtube works test new features press copyright contact us creators. „clujul e magnetul unor astfel de furtuni. În doar câteva minute, vijelia a îndoit și a rupt copaci, iar un. A plouat torențial, a căzut grindină, iar vântul puternic a rupt copacii din rădăcini, a avariat mașini, a smuls acoperișuri și a distrus locuințe. De asemenea, vântul puternic a smuls elemente de acoperiș la. Mircea pop luni 19 iulie 2021 , 12:27. Meteorologul narcis maier, de la serviciu regional de prognoze a vremii cluj, a. Două persoane rănite și 150 de solicitări pentru pompieri.

Până la miezul nopţii de duminică spre luni, la isu cluj au fost înregistrate 80 de.

Bulevardul eroilor a fost inundat la propriu. Unele străzi au fost inundate, mai mulți copaci au fost rupți iar acoperișul unui liceu a fost afectat. Vântul a suflat atât de puternic încât a distrus acoperișuri și terase și a doborât copaci. Administrația națională de meteorologie a emis, în urmă cu puțin timp, avertizări nowcasting cod portocaliu și galben de vreme rea în zone din județul cluj. Furtuna de aseara a „devastat apartamentul unui clujean din piata mihai viteazul. Sistemul de alertă roalert nu a funcționat. About press copyright contact us creators advertise developers terms privacy policy & safety how youtube works test new features press copyright contact us creators. Piaţa ştefan cel mare, nr. Orban a reactionat imediat tesla ofera unora dintre clienti un abonament de 199 de dolari pe luna pentru asistenta software avansata pentru soferi furtuna in cluj. Avertizarea vizează localitățile cojocna, feleacu, petreștii de jos, ciurila, tureni și aiton din județul cluj. A plouat torențial, a căzut grindină, iar vântul puternic a rupt copacii din rădăcini, a avariat mașini, a smuls acoperișuri și a distrus locuințe. Traducere de nina cassian și radu nichita. O furtuna puternică a lovit duminică seara la cluj napoca.

Traducere de nina cassian și radu nichita. Cod portocaliu de vreme rea iar în cluj july 19, 2021 (video) un autobuz electric a luat foc la dej july 19, 2021; Bancile nu reusesc sa dea excedentul de lichiditate in economie, asa ca il parcheaza la bnr facebook vs biden! Primarul a făcut o radiografie a celor petrecute: Furtuna de seara trecută a produs mai multe pagube.

Lvadcc Tu6z2wm
Lvadcc Tu6z2wm from www.antena3.ro
Avertizarea vizează localitățile cojocna, feleacu, petreștii de jos, ciurila, tureni și aiton din județul cluj. Două persoane rănite și 150 de solicitări pentru pompieri. Avionul a ajuns la destinație după 10 ore și două escale. About press copyright contact us creators advertise developers terms privacy policy & safety how youtube works test new features press copyright contact us creators. Incendiu la o pensiune din crişan 0; „clujul e magnetul unor astfel de furtuni. Piaţa ştefan cel mare, nr. Furtuna de seara trecută a produs mai multe pagube.

Știri de ultima oră eveniment (video) furtuna și grindina au făcut ravagii la cluj.

Grindină uriașă, vânt puternic, ploaie torențială, au fost câteva dintre ingredientele unei seri de coșmar pentru clujeni. Bulevardul eroilor a fost inundat la propriu. În doar câteva minute, vijelia a îndoit și a rupt copaci, iar un. Sistemul de alertă roalert nu a funcționat. Furtuna de seara trecută a produs mai multe pagube. Furtuna de aseara a „devastat apartamentul unui clujean din piata mihai viteazul. Vântul a suflat atât de puternic încât a distrus acoperișuri și terase și a doborât copaci. Vijelie si furtuna puternica la cluj. Furtuna de duminică seară (18.07.2021) a produs mai multe pagube. About press copyright contact us creators advertise developers terms privacy policy & safety how youtube works test new features press copyright contact us creators. Piaţa ştefan cel mare, nr. Municipiul a fost sub cod portocaliu de vreme severă, cu vijelie puternică, grindină, descărcări electrice și averse. Furtuna din cluj, cauzată de caniculă.

O furtuna puternică a lovit duminică seara la cluj napoca. Riscul de inundații se menține. Bancile nu reusesc sa dea excedentul de lichiditate in economie, asa ca il parcheaza la bnr facebook vs biden! De asemenea, vântul puternic a smuls elemente de acoperiș la. „în anul 2021, este inadmisibil ca statul să.

Urpeo0oxqe3nym
Urpeo0oxqe3nym from cdn.cluj24.ro
Furtuna din cluj, cauzată de caniculă. Bulevardul eroilor a fost inundat la propriu. De asemenea, vântul puternic a smuls elemente de acoperiș la. Potrivit meteorologilor, până la ora 17:30 este în vigoare un cod portocaliu de averse ce vor depasi 35…40 l/mp, descărcări electrice frecvente, intensificări de scurtă durată ale vântului, grindină. O furtuna puternică a lovit duminică seara la cluj napoca. Riscul de inundații se menține. Un internaut a postat pe grupul info trafic un. Știri de ultima oră eveniment (video) furtuna și grindina au făcut ravagii la cluj.

Traducere de nina cassian și radu nichita.

„clujul e magnetul unor astfel de furtuni. Sistemul de alertă roalert nu a funcționat. Furtuna de seara trecută a produs mai multe pagube. Piaţa ştefan cel mare, nr. Unele străzi au fost inundate, mai mulți copaci au fost rupți iar acoperișul unui liceu a fost afectat. Mircea pop luni 19 iulie 2021 , 12:27. Primarul a făcut o radiografie a celor petrecute: Noi imagini după furtuna violentă de aseară. Din păcate,au existat și victime în rândul locuitorilor, două persoane fiind rănite și ulterior internate în spital. Mircea pop luni 19 iulie 2021 , 12:27. Incendiu la o pensiune din crişan 0; Furtuna de aseara a „devastat apartamentul unui clujean din piata mihai viteazul. Furtuna de duminică seară (18.07.2021) a produs mai multe pagube.